Vælg en side

Denne episode er en produkt omtale af Amazon´s Kindle DX.

Kindle er en ebogs læser, altså elektroniske bøger.

Jeg (Nick) har haft min Kindle DX I omtrændt en måned så jeg vil selv mene at jeg kender den godt efterhånden.

Hovedparten af Kindle´s bøger er på engelsk skal lige siges men efterhånden begynder der at komme danske bøger, jeg vil tro at der fx. kommer nogle Dennis Jürgensen bøger til Kindle inden for en overskuelig fremtid.

Det er sådan set en gennemgang af enheden, jeg er rigtig glad for min Kindle og hvis du er glad for og god til at læse bøger vil jeg næsten garantere at du også bliver glad for Kindlen.

Men Kindle er en Ebogs læser og den er ikke noget værd hvis den ikke bliver brugt som e-læser. Den skal altså ikke købes for sine “ekstra egenskaber” så som tekst til tale, internet browser o.l.

Det skal måske lige nævnes at der er regions lås på Kindle, forstået på den måde at det er op til forlagene selv hvor de vil sælge deres bøger og man kan komme ud for at ting der er tilgængelige I USA ikke kan fås I Danmark.

Det er værd at nævne at hvis du kommer til at slette en bog kan den sendes til din Kindle igen via amazon.com´s hjemmeside der hvor man har kontrol over Kindle og kan se hvad man har købt. Her kan du også sige “send til kindle” på bøger du har købt via din konto så gensender den til din kindle og så har du genindlæst den på Kindle. Så det er ikke slemt selv om du kommer til at slette en bog.

En fordel ved Kindle op I mod tablets som iPad og Galaxy tab er at E-Ink teknologien gør det muligt at læse I solskin fx. udenfor uden at du oplever genskind fordi det er E-Ink, det vil være næsten umuligt at læse en bog ordenligt pga. den normale pc skræm teknologi på en Ipad I et udendørs miljø med solskin.

Men nok snak herfra lyt til episoden for at høre mere om Kindle DX.

Link

Her er nogle billeder I relation til Kindle DX´en så I kan se hvordan den ser ud:

IMG_0047IMG_0049IMG_0051IMG_0052