Vælg en side

I denne uge begynder vi på en serie af podcast episoder med temaet Ubuntu Linux. Formålet med dette lille tema er at vise den almindelige bruger at der findes alternativer til Microsoft Windows og at man selv bør have valget, mange kender enten ikke til Linux eller ser det som dette fremmedartet “farlige” system som kun nørder tør nærme sig.
Sådan har det måske været engang, men ikke mere, Ubuntu Linux er mere brugervenligt og nemmere at gå til end de fleste andre Linux varianter, som Canonical der står bag Ubuntu selv siger, så er Ubuntu´s motto: “Linux for human beings.”
Vi forsøger at støtte i overgangen fra Windows til Linux så den almindelige bruger kan få valget og ikke bør føle sig begrænset. Ubuntu systemet er ikke særlig svært at finde ud af, men vi vil forsøge at simplificere det og udbrede kendskabet til Ubuntu og se det mere brugt i hverdagen. Det er helt fint hvis du vil bruge Windows men du bør have muligheden for at foretage valget selv, ikke føle dig tvunget til at bruge det fordi der ikke er andre muligheder. Velkommen til Ubuntu Linux, vi håber at vi kan få dig til at føle dig hjemme her.

Venlig Hilsen

Teknicast Teamet

Link:

www.ubuntu.com

www.kubuntu.com

www.osalt.com