Vælg en side

I denne omgang snakker vi om et fikst lille program kaldet Connectify.
Hvad dette program gør er at omdanne en kablet internet forbindelse på en bærbar computer, eller en stationær med wireless netkort, til et WiFi hotspot.
Med andre ord er programmet i stand til at omdanne kablet internet til trådløs internet, hvilket kan være genialt hvis man holder LAN party men ikke er i besiddelse af en Ethernet Switch eller er i mangel af kabler.
Eller hvis man er på hotel med kun en kablet forbindelse, da kan man hvis wifi kort er tilgængeligt, omdanne denne forbindelse til et trådløst netværk på værelset.
Programmet Connectify er gratis men denne er ikke open source.
Connectify er let at sætte op og nemt at anvende og brugeren bliver guidet igennem så det skulle ikke vise sig at være den store udfordring, vær dog opmærksom på at fravælge installationen af “tilvalgs programmet” Driver Scanner 2011, dette er som det ses i andre sammenhænge, noget software som håber på at blive tilføjet af en uopmærksom bruger og er generelt blot med til at tilføje svagheder til dit system eller fylde og være irriterende, vi anbefaler på det stærkeste at du fravælger dette.
God fornøjelse med Connectify.

Venlig hilsen

Teknicast Teamet

Link: http://www.connectify.me/