Vælg en side

I denne uge på Teknicast snakker vi om Oracle Virtual Box.
Virtual Box som oprindeligt var ejet af Sun Microsystems men blev overtaget da Oracle opkøbte Sun Microsystems, er et gratis værktøj til virtualisering.
Virtualisering af computere kan have mange formål og fordele for virksomheder, men i en privat persons øjemed er det en nem og hurtig måde at afprøve ting og alternative systemer i lukkede enkle områder hvor ændringer og installationer ikke har fatale følger, da de blot foregår i en fil på din harddisk uden at røre din harddiske så der ikke er behov for partitioneringer.
Dette kan både være fx. Linux eller det kan være en virtuel udgave af den Windows version du sidder på for at afprøve ændringer af indstillinger eller andre administrative modificeringer af din Windows computer inden du forsøger det direkte i dit rigtige system, på denne måde undgår du lettere uheld og fatale følger hvis du ikke er helt sikker på det du sidder med, eller du ønsker at lære nyt og ikke føler dig komfortabel med de konsekvenser du evt. kan udsætte dit system for.
God fornøjelse med episoden.

Link: https://www.virtualbox.org/

Venlig Hilsen

Teknicast Teamet.